рус.  

Набір шпигуна «Відбитки пальців»

Код товару: 151261.

+ Ви отримаєте 0 Тойсиків

Товар продано
Виробник: 4M
Стать: для хлопчика
Країна-виробник: Китай
Вік: від 7 до 14 років

Оплата Доставка Гарантії
  • На відділення «Нова пошта» від 45 грн
  • Адресна доставка по Україні від 65 грн

Опис

А ви любите грати у детективів? З набором для досліджень від 4M ви дізнаєтесь, як слідчі знаходять докази та ідентифікують підозрюваних. Ніхто не зникне з місця злочину! З набором детективу ви створите свою власну картотеку друзів та рідних, та розслідуєте загадкове зникнення печива із коробки із солодощами.
Спосіб ідентифікації людини слідами пальців рук називається дактилоскопія. У базах даних поліції зберігаються мільйони відбитків пальців. Завдяки їм слідчі затримують порушників закону та запобігають злочинам. Щоб створити власну базу відбитків пальців, використовуйте штемпельну подушечку з набору. Притисніть до неї палець підозрюваного і потім надрукуйте його на картці з даними про відбитки пальців. Інструкція розповість вам про різні способи дактилоскопії.
Не забудьте зняти свої відбитки, щоб відрізняти їх від чужих під час розслідування. Під збільшувальним склом ви побачите, що немає двох однакових відбитків. На ілюстраціях інструкції ви знайдете приклади малюнків шкіри на пальцях: дуги, завихрення, петлі, хвилі. Опишіть особливості кожного відбитка у картотеці. Фінальна і захоплююча частина розслідування - це зняття невидимих ​​оку відбитків з предметів і поверхонь. Використовуйте спеціальну пудру та пензлик із набору детективу.
Перевага цього набору полягає в тому, що його можна використовувати практично нескінченно. Замість спеціального порошку візьміть какао, каву дрібного помелу, дитячу присипку або цукрову пудру. Якщо у вас закінчаться прозорі смужки, то для зняття відбитків із поверхонь підійде скотч.
Набір детективу із серії KidzLabs розвиває мислення, тактильні відчуття, дрібну моторику, логіку, знайомить із дактилоскопією. Діти дізнаються з інструкції багато цікавих фактів про відбитки та їх особливості. Наприклад, як використовуються відбитки пальців для ідентифікації користувачів для їхньої безпеки в банківській системі, на мобільних пристроях та документах.
У наборі
Пластиковий кейс для зберігання – 1 шт.
Ідентифікаційна картка детективу – 1 прим.
Набір карток з даними для друку пальців - 1 шт.
Набір карток для збирання відбитків пальців – 1 шт.
Вкладиш для збирання та дослідження відбитків пальців – 1 шт.
Посудина з порошком – 1 шт.
Штемпельна подушечка – 1 шт.
Пензлик – 1 шт.
Збільшувальне скло – 1 шт.
Набір прозорих смужок – 1 шт.
Інструкція – 1 шт.

Артикул: 00-03248