рус.  

Весела ферма, ігровий набір, Macіk (306562)

Код товару: 253669.

+ Ви отримаєте 0 Тойсиків

Товар продано
Виробник: МACIK
Стать: для хлопчика, для дівчинки
Країна-виробник: Україна
Вік: від 0 до 1 років

Оплата Доставка Гарантії
  • На відділення «Нова пошта» від 45 грн
  • Адресна доставка по Україні від 65 грн

Опис

Набір Весела ферма - барвистий набір іграшок та аксесуарів для ігор і розвитку малюка від 3-х міс. Складається з килимка, комплекту м'яких кубиків і книжки-прорізувача.

Ігровий килимок. Можна використовувати з народження. Виконаний з натуральної бавовни. Доповнено теплоізоляційним вкладишем і підшитий водонепроникною тканиною. Дизайн сприяє розвитку сприйняття кольору, зору, слуху, моторики. Стимулює повертатися на животик, ползать.Есть брязкальце, пищалка, шелестить лепесточек і гладке колечко. Кольорові зображення чисел, тварин, предметів допоможуть познайомити з поняттями. Вивчити слова і освоїти рахунок.

М'які кубики Ферма. Елементи великі, легкі, зручні для рук малюка. Малюнки привертають увагу. Гра з кубиками тренує моторику, координацію, хапальний рефлекс.
Книжка з слюновпітивающіх матеріалів. Рельєфний прорізувач для масажу ясен дозволить зняти свербіж в період прорізування зубів. Звукові елементи допоможуть навчитися визначати джерело звуку.

Набір упакований в сумочку з ручками. Зручно брати з собою на прогулянку, в дорогу. Вигідно купувати в якості подарунка на хрестини, виписку з роддома.Сделано в Україні з любов'ю до наших діткам.

Артикул: МС 040201-01